Υλικά: 2-3 πράσινες πιπεριές, 1κ.σ. ελαιόλαδο, 1 πακέτο ριγκατόνι της Barilla ή άλλο ζυμαρικό, νερό, λίγο κεφαλοτύρι.
Εκτέλεση: Βγάλτε από τις πράσινες πιπεριές το κοτσάνι και τους σπόρους, χωρίς να τις κόψετε. Ψήστε τις πιπεριές και από τις δυο πλευρές με το 1κ.σ. ελαιόλαδο, μέχρι να λεπτύνει λίγο η φλούδα τους. Μετά θα βράσετε το πακέτο ριγκατόνι της Barilla ή άλλο ζυμαρικό, σε αλατισμένο νερό και θα τα σουρώσετε… Σερβίρετε στον εαυτό σας 1 πιάτο μακαρόνια με μερικές πιπεριές και λίγο κεφαλοτύρι.