Υλικά: φύλλα από μαρούλι, 1 αγγουράκι, 1 μικρή ντομάτα ή λίγα ντοματίνια, 3κ.σ. κρουτόν ολικής ή 2 μικρά παξιμαδάκια σίκαλης (τα Μάνα χωρίς αλάτι ), 1 στήθος από κοτόπουλο ( ψητό ή βραστό ), light σος με 2κ.σ. Ekma μουστάρδα ελαφριά, 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Εκτέλεση: Ρίξτε σε 1 μπολ φύλλα από μαρούλι, το αγγουράκι και 1 μικρή ντομάτα ή λίγα ντοματίνια, τα κρουτόν ολικής ή μικρά παξιμαδάκια σίκαλης (τα Μάνα χωρίς αλάτι ) και το 1 στήθος από κοτόπουλο ( ψητό ή βραστό ). Φτιάξτε και μια light σος με 2κ.σ. Ekma μουστάρδα ελαφριά, ελαιόλαδο, σκόρδο λιωμένο και λίγο αλάτι και πιπέρι. Περιχύστε την σος που φτιάξατε στην κοτοσαλάτα και απολαύστε τη.