Υλικά: 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο ελαιόλαδο, 1 ολόκληρο κουνουπίδι, 1 καρότο σε ροδέλες, λίγο σέλινο, 1 ντομάτα φρέσκια, πιπέρι, ρίγανη και αλάτι, νερό.
Εκτέλεση: Σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το κουνουπίδι. Το σοτάρετε, προσθέστε και το καρότο σε ροδέλες, λίγο σέλινο, τη φρέσκια ντομάτα, το πιπέρι, τη ρίγανη και το αλάτι. Ρίξτε και το ανάλογο νερό και αφήστε τα να βράσουν σε μια κατσαρόλα για μερικά λεπτά ή σε μια χύτρα μόνο για 2 λεπτά και θα γίνει σούπερ! Τρώτε 1 πιάτο με λίγο τυρί και 2 φρυγανιές.