Υλικά: 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο, ο χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι, 1κ.σ. μουστάρδα, λίγο αλάτι χοντρό, 3 ντομάτες φρέσκιες κομμένες σε ροδέλες, λίγη ρίγανη και 3 ψάρια ( 3 λαβράκια περίπου 250 γραμμάρια το ένα ).
Εκτέλεση: Αλατίστε πρώτα τα ψάρια με χοντρό αλάτι. Βάλτε τα σε ένα ταψί και απλώστε τις ντομάτες ανάμεσα και γύρω από τα ψάρια ( όχι από πάνω ). Βάλτε σε ενα σέικερ το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και χτυπήστε τα καλά. Την σάλτσα αυτή να την περιχύσετε σε όλο το ταψί ( και πάνω από τα ψάρια ). Προσθέστε λίγη ρίγανη πάνω στα ψάρια. Βάλτε το ταψί στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, στους 170 βαθμούς, στον αέρα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε ροδέλες. Να σας επισημάνω ότι η συνταγή αυτή μπορεί να γίνει και με κάποιο άλλο ψάρι που ψήνεται, όπως είναι η τσιπούρα, τα λιθρίνια, ο σαργός και οι μουρμούρες. Τρώτε το ψάρι με σαλάτα και 1 φέτα μαύρο ψωμί.