Άρθρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ;

Απαντηση: Μπορείτε να αγοράσετε μια δίαιτα είτε με κάρτα Visa , MasterCard , είτε με την μέθοδο PayPal , είτε με κατάθεση των χρημάτων που κοστίζει σε τραπεζικό λογαριασμό ( στους τρόπους πληρωμής θα βρείτε τρεις λογαριασμούς Τραπεζών , Εθνική , Αγροτική , Eurobank , κάνετε την κατάθεση σας ονομαστικά , ενημερώνεται με email τον διαιτολογο ότι κάνατε την κατάθεση και ο διαιτολόγος σας στέλνει την δίαιτα ).

2. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ;

Απαντηση: Όχι , μπορείτε απλα να διαβάσετε τις πληροφορίες που δίνει το κάθε προγραμμα η να κάνετε μια ερώτηση τον διαιτολογο πριν να κάνετε την αγορά σας.

3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ;

Απαντηση: Πρώτα συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ( διαιτητικό προφίλ ) , μετα θα λάβετε ένα email που θα αναφέρει ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσετε , στη συνέχεια είστε σε συνεχή επαφή με τον διαιτολογο για διευκρινησεις , επισημανσεις , ιδιαιτερες αναφορες και άμεσα ξεκινά το εντατικό πρόγραμμα αδυνατίσματος ( και σε αυτη την περιπτωση η αγορά της δίαιτας γίνεται οπως και στην πρώτη απάντηση ).

4. ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ;

Απαντηση: Όχι , κάθε δίαιτα έχει τα δικα της χαρακτηριστικά… ( άλλες είναι εβδομαδιαίες , άλλες είναι δυο εβδομάδων άλλες ειναι για το χειμωνα , αλλες για το καλοκαιρι και και ολες έχουν ένα μικρο κείμενο που τις χαρακτηρίζει.

5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ 7 ΗΜΕΡΩΝ;

Απαντηση: Το σωστό είναι όσες ημέρες είναι , δηλαδή 7 ημέρες , όμως είναι δυνατό να την επαναλαβετε και άλλη μια εβδομαδα και να έχετε καλα αποτελέσματα. Μετα θα πρέπει να πάτε σε μια άλλη… ( συνήθως δεν αποδίδει μια δίαιτα όταν την επαναλαμβάνει κάποιος ).

6. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ;

Απαντηση: Εξαρτάται , τι είναι το γρήγορο για εσάς…! Πάντως η σωστή τακτική είναι να χάνετε , κατά μέσο όρο , 1 κιλο την εβδομάδα αν είστε απλα υπερβαρο άτομο και κοντά στα 5 κιλα την μήνα αν είστε στην παχυσαρκια. Όσοι είναι πολυ παχύσαρκοι μπορούν να χάσουν και πανω απο 5 κιλα τον μήνα , ειδικα τους πρώτους μήνες. Φυσικά οι άντρες χάνουν λίγο πιο εύκολα απο ότι οι γυναίκες…!

7. ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ;

Απάντηση: Όλα τα προγράμματα του site είναι απολύτως ισορροπημένα σε θρεπτικά συστατικά , καλύπτουν ένα κατώτερο όριο θερμιδων ( 1000+ kcal /ημερα ) , περιλαμβάνουν τρόφιμα απ´ ολες τις κατηγορίες τροφών και δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα κνενα απολύτως προβλημα. Αλλωστε ο διαιτολογος είναι άνα πάσα στιγμή στη διάθεση σας , αν προκύψει τυμπανισμος , δυσκοιλιοτητα , απέχθεια σε κάποια τροφή.

8. Η ΔΙΑΙΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΩ;

Απαντηση: Αν ακολουθείτε το προγραμμα σας σωστά και δεν ξεχνάτε ή δεν παραλλειπετε γεύματα , δεν υπαρχει περιπτωση να έχετε τέτοια προβλήματα.

9. ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ;

Απαντηση: Ναι πάντα θα είναι δίπλα σας ο διαιτολογος για να λύνει τα προβλήματα σας.

10. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;

Απαντηση: Θα πρέπει να ρωτάτε τον διαιτολογο και με την σύμφωνη γνώμη του αλλάζουν τα πάντα…!!!

Print Friendly, PDF & Email

Στείλε τη δική σου διαιτητική συνταγή

Η βοήθειά σου στον εμπλουτισμό του site με νέες ιδέες είναι πολύτιμη. Στείλτε όσες περισσότερες διαιτητικές συνταγές έχεις!