Υλικά: 1 κιλό σπανάκι, 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα, λίγο άνηθο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι μαύρο, 1 κούπα χυμό ντομάτας, 1 κούπα ρύζι Καρολίνα.
Εκτέλεση: Χοντροκόψτε το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Μετά κόψτε το ξερό κρεμμύδι και βάλτε το σε κατσαρόλα με 2κ. λάδι και αφήστε το λίγο να ροδοκοκκινίσει… Ρίξτε στη συνέχεια και τα άλλα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα να ψηθούν λιγάκι. Ανακατέψτε τα για να σοταριστούν καλά και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και χυμό ντομάτας. Προσθέστε και 1 ποτήρι νερό να βράσει και στο τέλος προσθέστε ρύζι. Ξαναρίξτε περίπου 3 κούπες νερό τόσο ώστε να βράσει το ρύζι και να σωθεί το νερό. Απολαύστε 1 πιάτο μαζί με λίγο τυρί και φρυγανιά.