Συνταγές

Τορτίγιες με λαχανικά και γαλοπούλα

Υλικά: Αρκετό λάχανο λεπτοκομμένο, 1 φέτα γαλοπούλα καπνιστή light και 1 φέτα τυρί κίτρινο light ψιλοκομμένα, 2κ.σ. γιαούρτι διαίτης, 1κ.σ. μουστάρδα απαλή, 1κ.σ. ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, πιπέρι μαύρο, ½κ. γλυκού πάπρικα γλυκιά και 1 καρότο στον τρίφτη.

Εκτέλεση: Πρώτα θα βάλετε μέσα σε 1 μπολ το λάχανο, το καρότο, το γιαούρτι, την μουστάρδα, την πάπρικα, το λάδι και θα τα ανακατέψετε πολύ καλά. Τα αφήνετε στην άκρη και βάζετε την τορτίγια μπροστά σας και απλώνετε πάνω της λίγη από την σος, κατά μήκος, αφήνοντας κάπου δυο δάχτυλα περιθώριο δεξιά και αριστερά. Από πάνω τοποθετείτε την γαλοπούλα και το τυρί. Κλείνετε την τορτίγια αρχίζοντας από το αριστερό περιθώριο προς το κέντρο, έπειτα από το δεξί προς το κέντρο και τέλος από κάτω  προς τα επάνω. Το ψήνετε για λίγα λεπτά στην τοστιέρα, μέχρι να λιώσει το τυρί και να κάνει  γραμμές η τορτίγια. Μετά  θα την κόψετε σε φέτες και θα την απολαύσετε για βραδινό ή θα την έχετε μαζί σας, αν είστε έξω μέχρι αργά.

Print Friendly, PDF & Email

Στείλε τη δική σου διαιτητική συνταγή

Η βοήθειά σου στον εμπλουτισμό του site με νέες ιδέες είναι πολύτιμη. Στείλτε όσες περισσότερες διαιτητικές συνταγές έχεις!

Related Posts