Υλικά: 1 τσιπούρα ( βιολογική κατά προτίμηση ), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μαϊντανό, χυμό από 1 λεμόνι, 2κ. ελαιόλαδο.
Εκτέλεση: Καθαρίστε μια τσιπούρα ( βιολογική κατά προτίμηση ) και πλύντε την πολύ καλά. Βάλτε την μετά στο ταψάκι για να την χαράξετε ελαφρώς. Την πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο μαϊντανό και στη συνέχεια ρίξτε από πάνω τον χυμό από 1 λεμόνι αλλά και 2κ. ελαιόλαδο. Θα την ψήσετε στο γκρίλ μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της και θα την συνοδέψετε με πράσινη σαλάτα και με λίγο ψωμί σίκαλης ή ολικής άλεσης.