Γιάννης Ζιώγας | Διαιτολόγος

Φτιάξτε την προσωπική σας δίαιτα

Σε αυτό το site έχετε τώρα την δυνατότητα να φτιάξετε την δική σας προσωπική δίαιτα, με βάση τις προτιμήσεις σας. Είναι ένα πλάνο διατροφής 7 ημερών. Αρχικά συμπληρώνετε το διαιτητικό σας προφίλ που θα το βρείτε εδώ και με βάση αυτό θα έχετε άμεσα την δική σας δίαιτα.

Μια δίαιτα στα μέτρα σας! Εύκολη και αποτελεσματική. Το προσωπικό σας διαιτητικό προφίλ είναι ο βασικός οδηγός για να δημιουργηθεί η διατροφή σας.

Το κόστος για την δίαιτα σας εδώ είναι 20 ευρώ. Και σε αυτή την υπηρεσία η διαδικασία πληρωμης είναι η γνωστή. Με τραπεζική κατάθεση ή με paypal ( δείτε σε άλλο σημείο μέσα στο site τους τρόπους πληρωμής ).

Συμπλήρωσε όλα τα παρακάτω πεδία και σύντομα θα έχεις την δική σου προσωπική δίαιτα για να την ακολουθήσεις και να αδυνατίσεις. Το κόστος για ένα πρόγραμμα 7 ημερών είναι 20 ευρώ, για ένα πρόγραμμα 14 ημερών είναι 30 ευρώ και για το μηνιαίο πρόγραμμα 50 ευρώ. Η πληρωμή γίνεται προκαταβολικά.

ΚοτόπουλοΨάριΚρέαςΑυγάΘαλασσινάΌσπριαΛαδεράΖυμαρικάΓάλαΓιαούρτιΤυρίΑλλαντικάΦρούταΛαχανικάΨωμί
ΚοτόπουλοΨάριΚρέαςΑυγάΘαλασσινάΌσπριαΛαδεράΖυμαρικάΓάλαΓιαούρτιΤυρίΑλλαντικάΦρούταΛαχανικάΨωμί
Να έχω γλυκόΝα πίνω που και που αλκοόλΝα πίνω που και που αναψυκτικόΝα παραγγέλνω από delivery έστω μια φοράΝα τρώω το βράδυ το κυρίως φαγητόΝα τρώω εύκολα (σαλάτες) το μεσημέριΝα μην μαγειρεύω πολύΝα μην ζυγίζω τις τροφές