Υλικά: μοσχάρι ( μπούτι ), 1 τομάτα φρέσκια, ροδέλες απο 2 κολοκυθάκια, 1 μικρή πατάτα, λίγο ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ρίγανη, λίγο αλάτι, νερό, λίγο μαϊντανό.
Εκτέλεση: Κόψτε σε κομμάτια το μοσχάρι ( μπούτι ), βάλτε το να βράσει και πετάξτε το νερό. Στη συνέχεια βάλτε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, μαζί με το κρέας για να ψηθεί. Τρίψτε το κρεμμύδι και προσθέστε το πιπέρι, τη ρίγανη και λίγο αλάτι. Προσθέστε και τη φρέσκια ντομάτα και αφήστε το να πάρει μια βράση. Μετά προσθέστε το ανάλογο νερό και σκεπάστε την κατσαρόλα. Αφού βράσει ρίξτε μέσα τις ροδέλες από κολοκυθάκια, 1 μικρή πατάτα και λίγο μαϊντανό. Αφήστε το να βράσει κι όταν μείνει λίγο ζουμί έγινε…