Υλικά: 200γρ. βίδες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας, λίγο ανθότυρο, 1 ντομάτα, 1 αγγούρι, 1 πιπεριά, 1κ.σ. ελαιόλαδο, 1κ.σ. γιαούρτι 2%, διάφορα μυρωδικά, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Εκτέλεση: Βράζετε τα μακαρόνια και σε 1 μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά. Σε άλλο μεγάλο μπολ βάλτε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τα βρασμένα μακαρόνια, το τυρί, προσθέστε ντρέσινγκ και ανακατέψτε.