- Υλικά: 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% στραγγιστό, 1κ.σ. μουσταρδα Χέλμανς απαλή, 1κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ½κ.γλ. πάπρικα γλυκιά.
- Εκτέλεση: Βάζετε όλα τα υλικά σε μπολάκι και τα ανακατεύετε καλά με κουτάλι. Δοκιμάστε την γεύση και αν δε σας ικανοποιεί προσθέστε λίγο αλάτι ή λίγο πιπέρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι 2κ.σ. μαζί με το κοτόπουλο ή με κάποιο κρεατικό.
Σάλτσα-dressing γιαουρτιού
01
Σεπ