Υλικά: 1 κρεμμύδι ( σε φέτες ), 1 κίτρινη πιπεριά ( σε λωρίδες ) , 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μέτρια ντομάτα ( σε φέτες ) , 1 πρέζα πιπέρι ( καγιέν ), 1κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο, 2 αυγά.
Εκτέλεση: Βάλτε σε ένα τηγάνι κρεμμύδι ( σε φέτες ) και κίτρινη πιπεριά ( σε λωρίδες ) με 2κ.σ. ελαιόλαδο να σοταριστούν σε χαμηλή φωτιά , μέχρι τα κρεμμύδια να πάρουν χρώμα. Μετά προσθέστε 1 μέτρια ντομάτα ( σε φέτες ) , 1 πρέζα πιπέρι ( καγιέν ) και 1κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε για 2 λεπτά και ρίξτε από πάνω 2 αυγά ( να τα χτυπήσετε πρώτα λιγάκι… ). Αφήστε αυτή την υπέροχη Γαλλική ομελέτα να καλοψηθεί σε χαμηλή φωτιά.