Συνταγές

Ομελέτα γαλλική

Υλικά:  1 κρεμμύδι ( σε  φέτες ), 1 κίτρινη  πιπεριά  ( σε  λωρίδες ) , 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μέτρια  ντομάτα ( σε  φέτες ) , 1 πρέζα  πιπέρι ( καγιέν ),  1κ.σ. δυόσμο φρέσκο  ψιλοκομμένο, 2 αυγά.

Εκτέλεση: Βάλτε  σε  ένα  τηγάνι  κρεμμύδι ( σε  φέτες ) και  κίτρινη  πιπεριά  ( σε  λωρίδες )  με  2κ.σ. ελαιόλαδο  να σοταριστούν  σε  χαμηλή  φωτιά , μέχρι  τα  κρεμμύδια  να  πάρουν  χρώμα. Μετά  προσθέστε  1 μέτρια  ντομάτα ( σε  φέτες ) , 1 πρέζα  πιπέρι ( καγιέν ) και  1κ.σ. δυόσμο φρέσκο  ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε  για  2 λεπτά  και  ρίξτε  από  πάνω  2 αυγά ( να  τα χτυπήσετε  πρώτα  λιγάκι… ). Αφήστε  αυτή  την  υπέροχη  Γαλλική  ομελέτα  να  καλοψηθεί  σε  χαμηλή  φωτιά.

Print Friendly, PDF & Email

Στείλε τη δική σου διαιτητική συνταγή

Η βοήθειά σου στον εμπλουτισμό του site με νέες ιδέες είναι πολύτιμη. Στείλτε όσες περισσότερες διαιτητικές συνταγές έχεις!

Related Posts