- Υλικά: 2 πακέτα φιλέτο κοτόπουλο Μιμίκος, 3 κρεμμύδια, 2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι, 2 κουταλιές μουστάρδα Εκμα, 1 κουταλιά μέλι θυμαρίσιο από την Ευξηνούπολη Αλμυρού Μαγνησίας, 1 ποτήρι χυμό λεμόνι, 1 κονσέρβα ανανά, 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο.
- Εκτέλεση: Σοτάρετε το φιλέτο κοτόπουλο σε ελαιόλαδο, μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέστε τον χυμό πορτοκάλι, και τον χυμό λεμόνι και τον χυμό του ανανά. Προσθέστε στη συνέχεια την μουστάρδα και το μέλι και αφήστε να βράσει. Δέκα λεπτά πριν γίνει προσθέστε τον ανανά και είναι έτοιμο. Μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι μπασμάτι. Ταιριάζει πολύ.
Κοτόπουλο γλυκόξινο της Ματίνας
