Υλικά: 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κομμένο στα δύο, 4κ.σ. ελαιόλαδο, 1κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 300γρ. φρέσκα άσπρα μανιτάρια κομμένα στη μέση, 1½ φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί, ½ κ.γλ. ξερό θυμάρι τριμμένο, αλάτι και πιπέρι.
Εκτέλεση: Ζεσταίνετε το λάδι στην κατσαρόλα. Σκουπίζετε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας και το πασπαλίζετε με το αλεύρι. Τοποθετείτε τα κομμάτια μέσα στην κατσαρόλα και τα αφήνετε να ροδίσουν από κάθε πλευρά. Πασπαλίζετε με λίγο αλατοπίπερο και προσθέστε αμέσως τα μανιτάρια. Ανακατεύετε απαλά, σβήνετε με το κρασί, προσθέστε και το θυμάρι, σκεπάστε το σκεύος και σιγομαγειρέψτε για 5 λεπτά. Γυρίστε τα κομμάτια και από την άλλη πλευρά και μαγειρέψτε το για άλλα 10 λεπτά περίπου. Σερβίρετε το φαγητό σας όσο είναι ζεστό και μαζί φτιάξτε σαλάτα.