Υλικά: 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 χρωματιστές πιπεριές ( η πορτοκαλί πιπεριά δίνει γλυκιά γεύση να την προτιμήσετε ), 1 στήθος κοτόπουλο σε μπουκιές, λίγο αλάτι, πιπέρι και 3κ.σ. τυρί κατίκι Δομοκού ή 1 κεσεδάκι γιαούρτι με 2% λιπαρά.
Εκτέλεση: Σοτάρετε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι, μαζί και τις πιπεριές σε κομμάτια. Προσθέστε μετά και το κοτόπουλο σε μπουκιές και στη συνέχεια ανακατέψτε τα πολύ καλά με ξύλινη σπάτουλα. Βάλτε αλάτι, πιπέρι και όταν σωθεί κάπως το ζουμί, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήστε λίγο να κρυώσει και προσθέστε το τυρί ή το γιαούρτι. Ανακατέψτε και σερβίρετε το φαγητό σας.