Υλικά: 1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 κίτρινη και 1 πορτοκάλι πιπεριά, 2 ώριμες ντομάτες, 1,5κ.σ. ρύζι Καρολίνα για κάθε κομμάτι, 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 μικρό κολοκύθι περασμένο στον τρίφτη, 2κ. μαιντανό, 1 φλιτζανάκι μικρό ελαιόλαδο,1 φρυγανιά τριμμένη, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση: Πλύντε τις πιπεριές και τις ντομάτες. Κόψτε τα κοτσάνια από τις πιπεριές. Κόψτε το πάνω μέρος της πιπεριάς και αφαιρέστε τα σπόρια. Κόψτε το πάνω μέρος της ντομάτας και αφαιρέστε με κουταλάκι το εσωτερικό της ντομάτας. Σε ένα μπολ βάλτε το ρύζι, το κρεμμυδακι και το σκόρδο, περασμένα από το μπλέντερ, τον μαιντανό λίγο ψιλοκομμένο, το κολοκυθάκι τριμμένο, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και το εσωτερικό της ντομάτας, περασμένο και αυτό από το μπλέντερ. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε λίγα σπόρια κουκουνάρι και την γέμιση από 1 επιπλέον ντομάτα. Ανακατέψτε τα υλικά αυτά και μοιράστε το μίγμα σε όλα τα κομμάτια που τα έχετε ήδη τοποθετήσει σε ένα ταψάκι. Ρίξτε πάνω από τα γεμιστά λίγο λάδι και πασπαλίστε τα με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Βάλτε μετά το ταψί στο φούρνο να ψηθούν τα γεμιστά, στους 200 βαθμούς, και αν χρειαστεί στην πορεία προσθέστε και λίγο νεράκι.