Συνταγές

Φασολάκια

Υλικά:  1 κιλό  φρέσκα  ή  κατεψυγμένα  φασολάκια, 4κ. ελαιόλαδο, 4 ξερά  κρεμμύδια  κομμένα  σε  φέτες, 2 σκελ.  λιωμένο  σκόρδο, 1 μικρό  ματσάκι  μαιντανό  ψιλοκομμένο  και  300γρ. ώριμες  ντομάτες, 1κ.γλ. αλάτι  και  12-15 κόκκους  μαύρο  πιπέρι.

Εκτέλεση: Σοτάρετε  στην  αρχή  τα  κρεμμύδια  με  το  λάδι  να  μαραθούν. Στη  συνέχεια  προσθέστε  το  σκόρδο, τον  μαιντανό  και  τις  ντομάτες  ξεφλουδισμένες – ψιλοκομμένες, λίγο  αλάτι  και  πιπέρι. Θα  τα  σοτάρετε  όλα  αυτά  μαζί  και  μετά  να  προσθέσετε  τα  φασολάκια  με  1 φλιτζάνι  νερό. Τα  ανακατεύετε  όλα  μαζί, σκεπάζετε  την  κατσαρόλα  και  αφήνετε  το  φαγητό  60 λεπτά.

Print Friendly, PDF & Email

Στείλε τη δική σου διαιτητική συνταγή

Η βοήθειά σου στον εμπλουτισμό του site με νέες ιδέες είναι πολύτιμη. Στείλτε όσες περισσότερες διαιτητικές συνταγές έχεις!

Related Posts