Υλικά για 6 μερίδες: 4 φλιτ. γάλα 3,5%, 1 μικρό φλιτζ. ρύζι, 4κ.σ. ζάχαρη, 1κ.σ. κανέλα σε σκόνη, 1κ.σ. κορνφλάουρ.
Εκτέλεση: Βράζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά. Μετά ρίχνουμε και το ρύζι, αφού πρώτα το έχουμε πλύνει. Τα αφήνουμε να βράσουν για 20 περίπου λεπτά. Σε μπολάκι ανακατεύουμε το κορνφλάουρ με λίγο γάλα, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το ρύζι και ανακατεύουμε αργά. Προσθέτουμε την άχνη και αφήνουμε το μείγμα να πάρει 1-2 βράσεις. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε 6 μπολ. Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και αφήνουμε το ρυζόγαλο να κρυώσει. Επιτρέπεται να φάτε 1-2 μπολάκια ρυζόγαλο μέσα στη βδομάδα!