Υλικά: 1 λεμόνι, 3κ.σ. μουστάρδα, φιλέτο κοτόπουλου σε κομμάτια, λίγο αλάτι και ρίγανη.
Εκτέλεση: Θα στύψετε το λεμόνι και θα το αραιώσετε με 3κ.σ. μουστάρδα. Στην συνέχεια κόψτε φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια και ρίξτε του λίγο αλάτι και ρίγανη και αλείψτε το με το πινέλο και από τις δυο πλευρές με τον χυμό που ήδη ετοιμάσατε. Μετά ψήστε το στο γκριλ και περίπου σε μισή ώρα θα είναι έτοιμο. Προσέξτε να σας ψηθεί και πάνω και κάτω. Συνοδέψτε το με 1 μπολ μαρουλοσαλάτα ή άλλη σαλάτα της αρεσκείας σας.