Υλικά: 250 γρ. πένες ολικής , λίγο αλάτι, 2 φιλέτο στήθος κοτόπουλου, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, πιπέρι, 2 κ.σ. θυμάρι, 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%, 70 γραμμ. μέλι, 1 κ.σ. μουστάρδα, 200 γραμμ. καλαμπόκι, 1/4 ματσάκι δυόσμο.
Εκτέλεση: Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τις πένες και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και κόβουμε εγκάρσια το κάθε φιλέτο σε τέσσερις φέτες και απλώνουμε αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. θυμάρι και ελαιόλαδο. Μεταφέρουμε στο καυτό τηγάνι και ψήνουμε 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μπόλ βάζουμε το γιαούρτι, το μέλι, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, το θυμάρι και τον δυόσμο ψιλοκομμένο. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι, το κόβουμε σε λωρίδες και το βάζουμε στο μπολ. Σουρώνουμε τις πένες, τις βάζουμε στο μπολ και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με δυόσμο, θυμάρι και ελαιόλαδο.