Υλικά: ½ κιλό κιμά άπαχο μοσχαρίσιο, 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 αυγά, 1κ. μουστάρδα, λεμόνι, ξύδι, 30γρ. φρυγανιά ολικής, αλάτι και πιπέρι, ρίγανη και ελαιόλαδο.
Εκτέλεση: Σε μεγάλο μπολ να αναμίξετε όλα τα υλικά σας και να τα ζυμώσετε. Πλάστε μετά τον κιμά σε μπιφτέκια και βάλτε τα στο ταψί με λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο. Ψήστε τα στους 160 βαθμούς για 30-35 λεπτά περίπου και απολαύστε τα.