Υλικά: 500 γραμμ. πένες, 500 γραμμ. φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομματάκια, μπρόκολο σε μπουκετάκια, 1 κόκκινη,1 κίτρινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά, κομμένες σε ροδέλες, 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί, 1 κύβο ζωμό κότας, 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση: Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Βράζουμε και τα μπροκολάκια σε καυτό νερό για 5΄ και ύστερα στραγγίζουμε καλά. Στο μεταξύ σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο και τσιγαρίζουμε για 2-3΄. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα γυρίζουμε μέσα στο τηγάνι με τα λαχανικά και το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.