Υλικά: 6 μπούτια κοτόπουλου, 2κ.σ. ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, λίγο μαύρο πιπέρι, 1κ.γλ. πάπρικα, 2κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη, 2κ.γλ. κρεμμύδι σε σκόνη, μουστάρδα.
Εκτέλεση: Βάλε μέσα σε ένα σακουλάκι τροφίμων τα κομμάτια κοτόπουλου που θέλεις να ψήσεις και πρόσθεσε λάδι, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά της επιλογής σου και λίγη μουστάρδα και κλείσε το σακουλάκι. Χτύπα το πολύ καλά έτσι ώστε να ανακατευτούν όλα τα υλικά. Βάλε το σακουλάκι όπως είναι στο ψυγείο και άφησε το εκεί για μισή με μία ώρα. Βγάλε και άπλωσε στο ταψί. Στέγνωσε το κοτόπουλο πριν το αλατοπιπερώσεις με 1 κομμάτι χαρτί κουζίνας ( για σούπερ αποτέλεσμα μην γυρίζεις το κοτόπουλο κατά τη διάρκεια του ψησίματος! Από τη στιγμή που θα βάλεις το κοτόπουλο στον φούρνο δεν θα το αγγίξεις ξανά!! Θα το ξεχάσεις μέχρι να περάσουν τα πρώτα 35 λεπτά που θα ανοίξεις τον φούρνο απλά για να το τσεκάρεις ). Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Άπλωσε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί πάνω στο ταψί σου. Βάλε τα κομμάτια κοτόπουλου. Ρίξε από πάνω αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ψήσε για 35-45 λεπτά στους 200 βαθμούς. Βγάλε από τον φούρνο και άφησε το κοτόπουλο να κρυώσει λίγο, πριν το σερβίρεις.