- Υλικά για 4 άτομα: 700γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 1 αυγό, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2-3 φρυγανιές σικάλεως τριμμένες, αλάτι, πιπέρι, 1κ.γλυκού καπρυ (προαιρετικό), 150γρ. ανθότυρο (όχι Κρήτης), 2 μακριές πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες.
- Εκτέλεση: Βάλτε τον κιμά σε βαθύ μπολ και προσθέστε το αυγό, το κρεμμύδι, φρυγανιά, λίγο λάδι και μαϊντανό. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και το κάρυ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πλάστε μετά πλατειά μπιφτέκια και τοποθετήστε στη μέση λίγο ανθότυρο και ψιλοκομμένη πιπεριά. Ξαναζυμώστε τα μπιφτέκια έτσι ώστε να κλείσετε μέσα την γέμιση. Καλύψτε τα με λίγο λαδάκι και τοποθετήστε τα σε καυτή σχάρα. Ψήστε τα σε ηλεκτρική ψησταριά ή στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.
Μπιφτέκια γεμιστά
