Συνταγές

Αυγά σκράμπλ

Υλικά: 2 αυγά, 2κ.γλ. ελαιόλαδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι.

Εκτέλεση: Σπάμε τα 2 αυγά σε 1 μπολ και τα ανακατεύουμε με τον αναδευτήρα. Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι και ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα αυγά  και τα αφήνουμε λίγα δευτερόλεπτα πριν τα πειράξουμε. Στη συνέχεια αρχίζουμε να τα σπρώχνουμε προς το κέντρο, σταματώντας λίγα δευτερόλεπτα και ξεκινώντας μετά από λίγο. Συνεχίζουμε την ίδια τακτική μέχρι να δημιουργηθούν μεγάλα και αφράτα κομμάτια αυγού στο κέντρο του τηγανιού. Όταν τα κομμάτια είναι έτοιμα, αλλά είναι ακόμη λίγο ρευστά, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτούν λίγο ακόμη μέχρι να τα μεταφέρουμε στο πιάτο. Τα τρώμε μαζί με ντοματίνια και αγγούρι, αλλά και μαζί τρώμε 2 φρυγανιές σικάλεως ή 1φ. ψωμί.

Print Friendly, PDF & Email

Στείλε τη δική σου διαιτητική συνταγή

Η βοήθειά σου στον εμπλουτισμό του site με νέες ιδέες είναι πολύτιμη. Στείλτε όσες περισσότερες διαιτητικές συνταγές έχεις!

Related Posts