Υλικά: 3 ψαρονέφρια των 300-400γρ. κομμένα σε κομμάτακια, λίγο ελαιόλαδο, 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε κυβάκια, 2 δαφνόφυλλα, 5 καρφάκια γαρύφαλλο, χυμό από 1 πορτοκάλι, και 2 σκελίδες σκόρδου ελαφρώς κοπανισμένες.
Εκτέλεση: Αλατοπιπερωνουμε το κρέας και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Ζεσταίνουμε σε ψηλή φωτιά, σε μια ρηχή κατσαρόλα, το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο για 2´και ρίχνουμε τα κομματάκια του κρέατος. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά και ρίχνουμε το δαφνόφυλλο, τα καρφάκια γαρυφάλου και το χυμό πορτοκαλιού. Μόλις κοχλάζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 5´ μέχρι να δέσει. Προσθέτουμε λίγο δυόσμο, λίγο αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι και μια πράσινη σαλάτα.